måndag 21 juli 2014

Klart- Daniel Fernholm till Djurgården

Idag blev det tillslut klart att Daniel Fernholm kommer spela i Djurgårdströjan kommande säsong. Och inte nog med det, han kommer även spela säsongen efter, om inget annat händer på vägen.

Jag tycker det känns bra att man tar in Daniel i laget. Visst, han kanske inte är den bästa eller snabbaste backen men samtidigt har han spelat i Djurgården tidigare samt att han har mycket erfarenhet som dom unga backarna kan ha nytta av för att bli ännu bättre nu när man spelar i SHL.
Sen får jag även en känsla av att Daniel inte har så hög lön, dels så har hans prestationer gått ned en aning dom senaste säsongerna samt att han tidigare har spelat i KHL och tjänat lite pengar. Tror han hade kunnat fått bättre pengar från ett annat lag men dock tveksam till hur många lag som egentligen var intresserade av Daniel.
Sen är det även bra av Challe att skriva ett två års kontrakt (många har 2 års kontrakt eller längre med DIF) för att på så sätt behålla stomen i laget även nästa säsong och bygga vidare på det.

Spelarprofil på Eliteprospects.com

Läs mer
DIF hockey- Daniel Fernholm klar för Djurgården
SHL- Daniel Fernholm till Djurgården
HockeySverige- Fernholm klar för SHL-återkomst
Expressen- Tre Kronor- backen klar för Djurgården
Sportbladet- Bekräftat: Fernholm klar för Djurgården
Webbsporten- Fernholm klar för Djurgården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar